Yeşilyurt Belediye Meclisi Toplandı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemdeki komisyon raporları ve teklifleri görüşüp karara bağladığı Ocak Ayı 2.Oturum Toplantısıyla birlikte Ocak Ayı çalışmalarını tamamladı. Toplantıda belediye sınırları içerisinde bulunan 11 mahalle ve köye doğalgaz alt yapısının götürülmesine karar verildi.

Rabia Işık
Rabia Işık
05 Ocak 2024 Cuma 18:17
Yeşilyurt Belediye Meclisi Toplandı

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda Meclis Başkanvekili Ramazan Yakıcı Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerinin 2024 yılı mesai ücretinin belirlenmesi yönelik Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi görüşülüp onaylandı.

Ayrıca, Yeşilyurt Belediyesinin ilçe genelindeki sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif hizmetlerine geliştirdiği projelere katkı sunan Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreterliğinin yardım talebi ise kabul edildi.

Yeşilyurt İlçe sınırlarında bulunan Dilek, Samanköy, Özal, Konak, Yaka, Gedik, Bostanbaşı, Topsöğüt, Şahnahan, Yakınca ve Mahmutlu Mahallelerinde imar planın içinde ve dışında kalan, imar adası veya kadastro parseli içerisinde kalan cadde ve sokaklara doğalgaz alt yapısının götürülmesine dair Yeşilyurt Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi ise onaylandı.

OHAL kapsamında yerleşme ve yapılaşmaya ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin kabul edilmesine dair kanun kapsamında yapılaşmaya ilişkin kararlara ilişkin hazırlanan İmar Komisyonu Raporu Meclis Üyeleri tarafından onaylandı. Yeşilyurt Belediyesi Disiplin Amirliği Yönetmeliğinin Güncellenmesine dair hazırlanan teklif ise kabul edildi.

Gündemdeki imar maddelerinin bazıları onaylanırken bazıları ise İmar Komisyonuna havale edildi.

Yoğun bir gündemle Ocak Ayı Toplantılarını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan Toplantısını 07 Şubat 2024 Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86