banner85

Yeni Polis Evinde Çalışmalar Hız Kazandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında Malatya'ya yeni bir Polis Evi ve Polis Merkezi Amirliği kazandırılması için 2022 yılı nisan ayında protokol imzalanmış yapımına başlanmıştı şimdi ise çalışmalara hız kazandırılarak aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

23 Haziran 2023 Cuma 17:51
Yeni Polis Evinde Çalışmalar Hız Kazandı

Malatya’nın yeni Polis Evi ve polis Merkezine kavuşması için başlatılan çalışmalar hız kazandı.

2022 yılının nisan ayında Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında Malatya’ya yeni bir Polis Evi ve Polis Merkezi Amirliği kazandırılması için protokol imzalanmıştı.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden ciddi bir şekilde etkilenen Malatya’da, pek çok yapı ve kamu kurumlarının arasında ağır hasar alan yerlerden birisi de Battalgazi ilçesi Bahçebaşı Mahallesi’nde bulunan Malatya Polis Evi oldu.

Ancak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleriyle hali hazırda yapımı devam eden  Polis Evinde çalışmalara hız kazandırılarak aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan ve yapımına başlanan yeni Polis Evi, günümüzün şartlarına uygun, modern, çağdaş ve kullanılabilirlik anlamında sosyal ihtiyaçlara cevap verecek bir nitelik taşıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Polis Evi’nin toplam inşaat alanı 8 bin 982 metrekare, oturum alanı ise bin 356 metrekareden oluşuyor. Polis Evi, 2 bodrum + zemin+ 7 kat olarak yapılacak ve toplam 56 odaya sahip olacak.

Öte yandan Polis Evinde; fitness salonu, soyunma odaları, hamam, sauna, masaj odaları, depolar bulunuyor. Bunların yanı sıra balo salonu, konferans salonu, fuaye alanı, gelin odası,  lobi, erkek ve bayan kuaför, terzi, büfe, bavul odası, ofis, seminer odası, vip lokal, toplantı odaları da proje içerisinde yer alıyor.

Son Güncelleme: 24.06.2023 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86