banner85

Yeni Malatyaspor'da Kriz Üstüne Kriz!

Yeni Malatyaspor’da ortaya çıkan denetleme raporu ile yönetimin yaptığı açıklama arasında uçurum olduğu dikkat çekti. Ayrıca 2 maaş alacakları ödenmeyen 14 futbolcu federasyona başvuruda bulunurken, cuma gününe kadar para bulunamaması halinde takımın dağılma tehlikesiyle karşı karşıya kalabileceği iddia ediliyor.

28 Aralık 2022 Çarşamba 10:29
Yeni Malatyaspor'da Kriz Üstüne Kriz!

Yeni Malatyaspor’un eski başkanı Adil Gevrek yönettiği dönemde camiadan kopuk ve kamuoyuna hesap vermeden, başına buyruk bir anlayışla yönetip sonunda 420 Milyon TL borç ile bir alt lige düşürdüğü sarı siyahlı kulüp şu günlerde dağılma tehlikesiyle karşı karşıya.

Denetleme raporu ile yönetimin yaptığı açıklama arasında uçurum olduğu görüldü: Yönetim, bugüne kadar 23 milyon TL para harcadığını ifade ederken, denetleme raporuna göre bu rakam 3 milyon TL. 

Ayrıca kadrodaki 14 futbolcunun alacakları için kulübü protesto ettikleri, Cuma gününe kadar ödeme yapılmaması halinde serbest kalacakları bildiriliyor. Yönetime 30 milyon lira parayla geldiklerini iddia etmesine karşın, kulübe resmi rakamlara göre 2 milyon 790 bin lira para verdiği saptanan Ahmet Yaman'ın, iki önemli futbolcuyu satarak bu parayı temin etmeyi hedeflediği öğrenildi.

Valilik denetleme raporuna göre başkan Ahmet Yaman, Yeni Malatyaspor’a sadece 2 milyon 790 bin TL vermiş. Dolayısı ile Ahmet Yaman’ın 23 milyon TL verdim demesi yeni bir başkan krizini ortaya çıkardı.

Gelinen süreçte 2 maaş alacakları ödenmeyen 14 futbolcu federasyona başvuruda bulunurken, cuma gününe kadar para bulunamaması halinde takımın dağılma tehlikesiyle karşı karşıya kalma durumu ortaya çıkacak.

Murat Akkaya'nın yazdığı Yeni Malatyaspor Bu Hale Nasıl Geldi? yazısı için buraya tıklayın.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86