banner85

YENİ CAMİ KANLAR İÇİNDE…

Malatya yeni caminin içinde köpek bıçaklanmış...

02 Şubat 2023 Perşembe 20:37
YENİ CAMİ KANLAR İÇİNDE…

YENİ CAMİ KANLAR İÇİNDE…

Uyuşturucu bağımlısı bir kişi gece yarısı  Malatya’nın merkezinde en önemli ibadethanesi olan Yeni Camiye minare kapısından içeri girdi. İçerden dış kapıyı açtı. Daha sonra içeriye siyah bir köpeği aldı. Bir süre sonra caminin içinde köpekle uğraşan şahıs, daha sonra köpeği bıçaklamaya başladı..

Sabah açık kapıdan içeriye giren imam ve cemaat caminin her tarafını kanlar içinde görünce şoka uğradı.. Hemen güvenlik kameraları incelendi ve gece nelerin yaşandığı tüm detaylarıyla ortaya çıktı..

 NAMAZ KILINAN HALILAR KAN İÇİNDE..

Malatya’nın en önemli tarihi eseri, günde ortalama 5 bin kişinin namaz kıldığı, ve depremden sonra büyük paralar harcanarak tadilatı yapılan yeni caminin güvenliği sorgulanmaya başlandı.. Gece boyunca camiye rahatlıkla giren uyuşturucu bağımlısı şahsın caminin içerisine köpeği alıp bıçaklaması, namaz kılınan secde edilen yerlerin köpek kanına bulanması ve daha sonra acele ile silinmesi bunların hepsi sorgulanması gerekenler.. iki gün önde de üç hırsız tarafından soyulan yeni cami bir gün sonra da köpek kanıyla gündeme geldi..

İMAM MEHMET ŞENTÜRK DOĞRULADI..

Yeni camide yıllardır imamlık yapan İmam Şentürk: Minareden uyuşturucu bağımlısı girmiş. İçerden ana kapıyı açıp camiye girmiş, köpeği içeri almış. Daha sonra epey boğuşmuş. Köpek kanlar içinde camide dolaşmış. Her taraf köpek kanıydı biz sabah namazına geldiğimizde.. Şok olduk caminin her tarafı kan revan. Temizlemeye çalıştık” ifadelerini kullandı.

CAMİYE İKİ GÜN ÖNCE DE HIRSIZ GİRMİŞ..

  İki gün önce de hırsızlar yeni camiye girmiş. Köpeğin yeni camide bıçaklanma olayından iki gün önce de camiye hırsızların girdiği öğrenildi. İmam hırsızlık olayını da anlattı. Üç günde iki önemli olay yeni camide yaşandı. Görevliler hakkında valiliğin nasıl bir soruşturma başlatacağı merak ediliyor..

Köpek kanları camin halıları üzerinde temizlenmeye çalışılsa da hala kan izleri duruyor..

 Malatya vuslat haber olarak gelişmeleri yakından takip edeceğiz..

Son Güncelleme: 03.02.2023 13:33
Anahtar Kelimeler:
YenicamiKanNamazHalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86