banner85

Yatağa Bağımlı Seçmenler Dikkat!

Malatya Valiliği'nden duyuru yayınlandı.

Rabia Işık
Rabia Işık
04 Ocak 2024 Perşembe 13:46
Yatağa Bağımlı Seçmenler Dikkat!

MALATYA VALİLİĞİ

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Basın Duyurusu
SEYYAR SANDIK
Hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenlerin bir yakını tarafından E-Devlet veya www.ysk.gov.tr adresinden seçmen olup olmadığı kontrol edilmelidir.
Seyyar Sandık için; www.ysk.gov.tr adresinde bulunan veya İlçe Seçim Kurullarından temin edilecek "SEYYAR SANDIK TALEP FORMU" belgesi alınmalıdır. Form ile birlikte "ENGELİ NEDENİYLE YATAĞA BAĞIMLI OLDUĞU" veya "HASTALIĞI SEBEBİYLE YATAĞA BAĞIMLI OLDUĞU" ibaresinin yer aldığı sağlık raporuyla birlikte İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına veya ilçe Seçim Kurulu Başkanlığına gönderilmek üzere muhtarlığa formu teslim edilmelidir.
(Bir önceki seçimde kalıcı olarak yatağa bağımlı olduğu tespit edilerek seyyar sandık seçmen listesine dahil edilmiş seçmenler ile Sağlık Bakanlığından alınan verilerden kalıcı olarak yatağa bağımlı olduğu tespit edilen seçmenlerden müracaatları halinde yeni sağlık raporu istenmez.)
Son Gün 17 Ocak
Kamuoyuna duyurulur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86