banner85

Yaşamdan Umut Kesilmez...

Safa Henüz 8 Aylık. Tip- 1 SMA Hastası Safa Ve Ailesi Zamana Karşı Yarışıyor. Sma Hastası Safa'yı Hayatta Tutmak İçin Servet Gerekiyor.

17 Aralık 2022 Cumartesi 20:24
Yaşamdan Umut Kesilmez...

Minik bedeniyle aylardır ölümcül bir hastalığın pençesinde. Beş  aydır SMA TİP-1 ölümcül kas hastalığıyla mücadele eden Safa binlerce SMA'lı bebeklerden biri.  Safa ve ailesi çok zorlu bir mücadele veriyor. Tedavisi için gerekli para için Safa ve ailesi destek bekliyor . Dileriz bu haber de o desteğe bir vesile olur.

Safa’nın anne ve babası birer sağlık çalışanı, her şeyden habersiz yaşam mücadelesi veren bebekleri için seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

Pektaş ailesi hayatlarının en zor mücadelesini veriyor.

Umutlarını biran olsun kaybetmeyen Pektaş çifti, zamana karşı yarışarak  bebekleri için canla başla mücadele ediyor.

Aile, yüzde 33’e ulaşan kampanyayı, hayırseverlerin destekleriyle bir an önce tamamlayıp, bebeklerini tedaviye götürmek istiyor.

Anne Asena Pektaş ile Baba Fethi Pektaş şu anda 8 aylık olan minik Safa için yardım bekliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86