banner85

Ya Malatya, Ya Hiç Biri

Chp Genel Başkanı 2023 Yılının İlk Basın Toplantısında Konuştu. Evim De, İşim De, Ölüm De Dirim De Malatya’da. Ya Bu Şehirde Siyaset Yaparım Ya Da Gider İşime Bakarım.

20 Ocak 2023 Cuma 16:51
Ya Malatya, Ya Hiç Biri

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, basın toplantısı düzenledi.
2023 yılının ilk basın toplantısında hem yeni göreve getirilen il başkanı Barış Yıldız için hayırlı olsun dedi hem de gündemi değerlendirdi.
Başlıklar halinde ele aldığı konuları tek tek açıklığa kavuşturan Ağbaba, yerel ve ulusal gündeme değindi.
Malatya için 2023 yılında sadece 1.3 milyar ödenek eleştiren Ağbaba bu ödenek Malatya’nın dişinin kovuğunu doldurmaz.   
Pütürge’de seçimlerde belediye başkanı Mikail Sülük’ün yakınları tarafından sandık başında öldürülen Saadet Partisi görevlilerinin mahkeme dosyalarının bozulmasında değinen Ağbaba, adaletin olmadığını belirtti. Ağbaba:” Yargıtay ceza indiriyor. Vicdanlar nerede, adalet nerede” Dedi.
  Bir soru üzerine Veli Ağbaba şöyle cevap verdi:” Siyaset yapacaksam Malatya’da yaparım. Yoksa gider işime bakarım. Evim de işim de, ölüm de dirim de bu şehirde. Birileri gibi her ilde ayrı telde oynamayız. Bu şehrin her şeyinde biz varız. Siyaseti zanginlik aracı, nüfuz aracı olarak kullananları merak eden varsa AKP ye baksınlar. Vekillik maaşıyla biri zengin oluyorsa bilin ki hırsızdır”. Dedi.
Son zamanlarda ülke sorunlarına da değinen CHP genel başkan yardımcısı Veli Ağbaba, Ankara’da işlenen cinayetle ilgili de sert tepkide bulundu.
 

Son Güncelleme: 20.01.2023 20:08
Anahtar Kelimeler:
HaberGündemVuslatTvMalata
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86