banner85

Vali Yazıcı Esnaf Ziyaretinde

İlimizdeki görevine başladığı günden itibaren, kent merkezinde esnaf gezilerine devam eden Vali Ersin Yazıcı, bugünde Kanalboyu esnafını ziyaret eti. Vali yazıcı esnafın, sorun ve taleplerini dinledi.

editörr
editörr
23 Eylül 2023 Cumartesi 08:55
Vali Yazıcı Esnaf Ziyaretinde

Malatya valisi ersin yazıcı İlimizdeki görevine başladığı günden itibaren, kent genelinde esnaf gezilerine devam ediyor.

6 Şubat depremlerin de işyeri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflara Kanalboyu Caddesinde kurulan konteyner iş yerlerini ziyaret ederek, ticari hayatlarına devam eden esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Vatandaşın esnafın taleplerini dinleyen vali yazıcı sorunları yerinde tespit dip şehrin her noktasına dokunmaya çalıştığını söyledi.

Malatya vuslat TV mikrofonlarına konuşan yazıcı, kentteki asayişin sağlandığını hırsızlık vakalarının azaldığını belirterek Malatya eskisinden daha güzel olacak diye konuştu.

Ersin yazıya esnaf ziyaretinde eşlik eden MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert de mikrofonumuza konuşarak şehrin su ihtiyacını karşılamanın yanında,  esnafın lavabo ihtiyacını karşılama noktasında çalıştıklarını söyledi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86