banner85

Vali Hulusi Şahin’den Yeni Yıl Ziyaretleri

Vali Şahin, 2022 yılının son saatlerinde vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev başında bulunan Emniyet, Jandarma, 112 Komuta Merkezi, GAMER ve İtfaiye personeline moral ziyaretinde bulundu.

01 Ocak 2023 Pazar 23:46
Vali Hulusi Şahin’den Yeni Yıl Ziyaretleri

Vali Şahin, 2022 yılının son gününde Beydağı Polis Merkezi Amirliği, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER’i ziyaret etti.

Görevi başında bulunan personellerin yeni yılını kutlayan Vali Şahin, onlarla tek tek tokalaşarak görevlerinde başarılar diledi.

Vali Şahin’e ziyaretlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar eşlik etti.

Jandarma Karakolu ve Polis Uygulama Noktası Ziyaret Edildi.

Vali Şahin, Sütlüce Jandarma Yol Kontrol Noktasındaki ziyaretinin ardından ise 2023 yılının ilk saatlerinde Akçadağ Kepez Jandarma Karakol Komutanlığı ve Ankara Yolu Polis Asayiş Uygulama Noktasını ziyaret etti. 

Görev başındaki güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayan Vali Şahin, onlarla bir süre sohbet ederek aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

Son olarak Ankara Yolu Kontrol Noktasında Telsiz anonsu ile tüm emniyet personelinin yeni yılını kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86