banner85

Uyuşturucuyu ”Narko Çomar” Buldu!..

Kale, (izollu) kontrol noktasında bir kamyonda zulalanmış 40 kilo uyuşturucuyu özel eğitimli narkotik köpeği buldu.

23 Ocak 2023 Pazartesi 14:51
Uyuşturucuyu ”Narko Çomar” Buldu!..

Doğudan gelen yük kamyonunun kupa bölümüne özel olarak gizlenmiş olan 70 paket halinde, 40 kilo Skunk maddesi ele geçirildi.

Malatya Emniyetine bağlı ekiplerin Kömürhan Köprüsünün batıya açılan ilk kapısı olarak bilinen kontrol noktasında rutin kontrolleri gerçekleştiren Polis, narkotik köpeğiyle detaylı aramaya geçti.

Arama esnasında narkotik arama köpeğinin tepki verdiği kamyonda yüklü olarak bulunan kulübenin dış cephe içerisine gizlenmiş vaziyette 70 paket halinde 40 Kilo SKUNK maddesi yakalandı.

Konu ile ilgili olarak kamyon sürücüsü ve olayla bağlantılı olduğu tespit edilen bir şahıs Elazığ’da  gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen iki şahıstan kamyon sürücüsüne adli kontrol hükümleri uygulandı, diğer şahıs ise tutuklandı. Emniyet Uyuşturucunun Kökünü Kurutmaya Kararlıyız mesajı geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86