banner85

UKOME Genel Kurulu Kararları, Gürkan'ın Onayına Sunuldu!

Büyükşehir Belediyesi ‘Ukome’ Aralık Ayı Toplantısıyla 2022 Yılı Toplantılarını Sonlandırdı

15 Ocak 2023 Pazar 16:06
UKOME Genel Kurulu Kararları, Gürkan'ın Onayına Sunuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile 2022 yılı Aralık ayı genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay başkanlığında yapılan UKOME genel kurul toplantısında; Trambüs Sisteminin hizmet alanını genişletmek amacıyla “Maşti Kavşağı, Hekimhan Kavşağı, Adıyaman Yolu Bulvarı, Yeşilyurt Caddesi, İsmet Paşa Caddesi, Gönültaş Caddesi, Yusuf Özal Caddesi, Çöşnük Kavşağı” güzergâhında mevcut katener sistem altyapısı ile bütünleşecek şekilde yeni katener sistem altyapısı oluşturulması, Malatya- Elazığ tren hattının çift hat demiryoluna dönüştürülmesi ve sinyalizasyon sistemi ile elektrifikasyon sistemi kurulması amacıyla Km:263+190 demiryolu hattı üzerinde Hasırcılar mevkiinde bulunan üst geçidin kaldırılması, 2022/41 sayılı UKOME Kararı S plaka tahsisinin, 200 + 50 adet olarak revize edilmesi, ücret tarifelerinin arttırılması ve gündemde yer olan trafik düzenleme projeleri dahil olmak üzere 33 gündem maddesi ve 7 gündem dışı madde görüşülüp, karara bağlandı.

UKOME genel kurulunda alınan kararlar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın onayına sunulurken, diğer konular ise alt komisyona havale edildi. Toplantı katılımcıların görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86