banner85

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde Yeni Dönem

Meslek hayatında oldukça başarılı işlere imza atan Malatyalı Gazeteci Yazar Vahap Munyar Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kurullar ve Komisyonlar Değerlendirme Toplantısında Başkanvekili olarak görev yaparken alınan son karar ile birlikte Türkiye Gazeteciler Cemiyet Başkanlığına getirildi.

Rabia Işık
Rabia Işık
27 Aralık 2023 Çarşamba 17:18
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde Yeni Dönem

Malatyalı Gazeteci Yazar Vahap Munyar Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne başkan seçildi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kurullar ve Komisyonlar Değerlendirme Toplantısı yaptı.

Toplantıda TGC Yönetim Kurulu’nda 2013-2023 yılları arasında Başkan olarak görev yapan Turgay Olcayto İstanbul’dan taşınma kararı aldığı için 6 Ocak 2024 tarihi itibariyle görevini bırakacağını açıkladı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu yeni görev dağılımını yaptı. Başkan Vekili olarak görev yapan Vahap Munyar’ı Başkan olarak seçti.

1958 yılında Malatya’da doğan Munyar İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nde Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu Radyo-TV Bölümü’nden mezun olduktan sonra  1979’da ANKA Ajansı’nda ilk meslek hayatına başladı.

Tercüman, Söz ve Milliyet gazetelerinde çalıştıktan sonra toplam 30 yıl çalıştığı Hürriyet Gazetesi’nde ekonomi muhabiri, ekonomi müdür yardımcısı, ekonomi müdürü, genel yayın yönetmenliği görevlerinde bulunan Vahap Munyar “Halen Nasıl Bir Ekonomi” Gazetesi’nin Genel Koordinatörlüğünü üstleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86