banner85

Trafik Düzeni ve Sürüş Güvenliği Artırıldı

Okulların açılmasıyla birlikte yoğun olan Malatya trafiği daha da arttı. Bununla birlikte Malatya İl Emniyet Müdürlüğü kentin huzur ve güvenliği açısından trafik ve asayiş tedbirlerini arttırdı.

editörr
editörr
19 Eylül 2023 Salı 10:34
Trafik Düzeni ve Sürüş Güvenliği Artırıldı

Yaşanan deprem felaketi sonrası yıkımların en çok olduğu bölgelerden olan şehir merkezinde hayatın bir an önce normale dönmesi için ağır hasarlı binaların kontrollü yıkımları yoğun bir şekilde devam ediyor. Hal böyle olunca yıkımı gerçekleştiren iş makinaları, harfiyat kamyonları bir yana kapanan yolların diğer açık olan taraflarda yoğunluk oluşmasına sebebiyet vermesi deyim yerindeyse trafiği alt üst ediyor.

Şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak için mücadele eden İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise ana caddeler ve ara sokaklarda hatalı park etme başta olmak üzere yoğunluğu artıran tüm etkenlere karşı denetim ve uyarı faaliyetlerine ağırlık verdi.

 Emniyet özellikle ekip sayılarında artışa gidilerek okul giriş çıkış saatleri ile yoğunluğun olduğu akşam eve dönüş saatlerinde ilave tedbirler alındı.

Tüm asayiş çalışmalarının yanı sıra bilgilendirme faaliyetlerine de ağırlık veren İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri öğrenciler ve servis şoförleri başta olmak üzere toplumun her kesimine yönelik bilgilendirme faaliyetlerini yoğunlaştırdı.

Öte yandan Malatya’da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen uygulama ve denetimler sonucunda 24.045 araç kontrol edildi, çeşitli ihlallerden 4.224 araca işlem uygulandı. Ayrıca 611 aracın hız ihlali yaptığı tespit edilirken 43 araç da trafikten men edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86