Toplantıda Malatya'daki Çalışmalar Masaya Yatırıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya'ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında İl koordinasyon toplantısına katıldı. Toplantıda bölgedeki önemli konuları değerlendiren Uraloğlu toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

Rabia Işık
Rabia Işık
01 Ocak 2024 Pazartesi 13:59
Toplantıda Malatya'daki Çalışmalar Masaya Yatırıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan uraloğlu, daha sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Gürkan, Malatya'daki yatırım ve hizmetler hakkında Bakan'a bilgi verdi."

Belediye şeref defterini de imzalayan Bakan Uraloğlu, daha sonra burada düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.

Toplantıda, Malatya'daki altyapı, ulaşım ve diğer konulardaki gelişmeler masaya yatırıldı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan bakan Uraloğlu Malatya’da deprem sonrası çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Bakan Uraloğlu, Malatya’da gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Bakan Uraloğlu, “Her kim memleketi için taş üstüne bir taş koyuyorsa Allah razı olsun. Malatya’da olsun, bizler olalım arkamızda her ne eser bırakabilirsek ne mutlu bize. Selahattin Başkanımız güzel hizmetler yapıyor, Allah razı olsun” dedi.

Belediye şeref defterini de imzalayan Bakan Uraloğlu, daha sonra burada düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86