banner85

Tır İle Otomobil Çarpıştı

Malatya’da tır ile 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

30 Kasım 2022 Çarşamba 16:04
Tır İle Otomobil Çarpıştı

Kaza, Malatya-Adıyaman Karayolu Doğanşehir Suçatı mevkiinde meydana geldi. 2 otomobil ile 1 tırın karıştığı trafik kazasında, 33 N 2186 plakalı tıra bağlı 34 BTE 84 plakalı yarı römork ile Malatya istikametinden Adıyaman istikametine seyir halinde iken, Römorkunun karşı şerite makaslama yapması sonucunda Adıyaman istikametinden Malatya istikametine seyir halinde olan 34 DLH 422 plakalı otomobile ve 44 NZ 788 plakalı otomobile çarptı.

Kaza da 44 NZ 788 plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim Ağar ile yanında bulunan Nihat Kozant kaza yerinde hayatını kaybetti. Kaza da tır sürücüsü ile diğer otomobilin sürücüsü ise yaralandı.

Otomobilde sıkışan 1 yaralı ise Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkartılarak hazır bekleyen 112 ambulansı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yağmurun etkili olduğu kaza yerinde başka kazalara sebebiyet verilmemesi için itfaiye, jandarma ve trafik polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 30.11.2022 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86