banner85

Tanrıverdi, “11 Toplantı, 15 Birleşim ile 261 Adet Karar Aldık”

Yeşilyurt Belediye Meclisi 2023 Yılı Çalışmalarını Tamamladı

Editör
Editör
06 Aralık 2023 Çarşamba 15:48
Tanrıverdi, “11 Toplantı, 15 Birleşim ile 261 Adet Karar Aldık”

Aralık Ayı Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemdeki komisyon raporlarını ve teklifleri karara bağladıktan sonra 2023 yılı çalışmalarını tamamladı.

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda Yeşilyurt Belediye Meclisi Başkanvekili Esin Tanrıverdi Başkanlığında gerçekleşen 2023 Yılının son toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış ve yoklamanın ardından öncelikle 01 Kasım 2023 Tarihli Kasım Ayı Toplantısının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi.

Mazeretli olan Meclis Üyelerinin dilekçelerinin okunup kabul edildikten sonra başlayan toplantıda Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün talebi doğrultusunda ‘Anaokulu Alanı’ fonksiyonuna sahip Bostanbaşı Mahallesi 172 ada 24 numaralı parselin fonksiyonunun ‘İlköğretim Alanı’ olarak değiştirilmesine karar verilirken, Mimari Estetik Komisyonu Çalışma Usul ve Yönetmeliğinin güncellenmesine dair gündem maddesi ise görüşüldükten sonra onaylandı.

Ağırlıkla imar maddelinin görüşüldüğü toplantıda bazı maddeler onaylanırken bazıları ise İmar Komisyonuna havale edildi.

Yoğun geçen toplantının ardından 2023 yılı çalışmalarını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, 2024 Yılının ilk toplantısını ise 03 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 14:00’de gerçekleştirecek.

2023 yılında yapılan toplantılarda alınan kararların Malatya ve Yeşilyurt’a hâyırlı olmasını temenni eden Yeşilyurt Belediye Meclisi Başkanvekili Esin Tanrıverdi, yapılan toplantılara katılımları ve alınan kararlar katkılarından dolayı Meclis Üyelerine teşekkürlerini sundu.

Yeşilyurt Belediye Meclisinin 2023 yılında da yoğun bir tempoyla çalıştığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Meclisi Başkanvekili Esin Tanrıverdi, “2023 yılında Belediye Meclisimiz 11 toplantı ve 15 birleşim gerçekleştirerek ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için 261 adet karar almıştır. Yeşilyurt’umuza daha iyi hizmetlerde bulunabilmek için siz değerli meclis üyelerimizle birlikte önümüzdeki yıllarda aynı şevk ve inançla çalışacağımıza inancımız tamdır. Bu nedenle 2023 yılında alınan kararlara katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Meclisinin 2023 yılında gerçekleştirdiği tüm toplantılar Yeşilyurt Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

Son Güncelleme: 06.12.2023 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86