banner85

Tabaroğulları: “Yaşanılabilir Hekimhan’ı Herkes Arzuluyor”

İstanbul’da yaşayan hemşerileri ile bir araya gelen Cumhur İttifakının MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Tabaroğulları, “Yaşanabilir Hekimhan’ı herkes arzuluyor” dedi.

Rabia Işık
Rabia Işık
06 Mart 2024 Çarşamba 10:03
Tabaroğulları: “Yaşanılabilir Hekimhan’ı Herkes Arzuluyor”

Hekimhan ilçesindeki esnaf ve mahalle ziyaretlerini yoğun şekilde sürdüren MHP’li Hekimhan Belediye Başkan adayı Tabaroğulları, İstanbul’da Pendik Malatyalılar Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

Pendik Malatyalılar Dernek Başkanı İsmet Kaya ile görüş alış verişinde bulunan Tabaroğulları, “31 mart yerel seçimlerini gurbetteki hemşehrilerimiz de yakından takip ediyor. Hekimhanlılar, ilçelerinin geri kalmasından ve gelişememesinden yana sitemli. Hekimhan’nın hak ettiği gelişmişlik düzeyine yükselmesini istiyorlar. Onlarla projelerimizi paylaştık. Görüyoruz ki Hekimhanlılar değişimi arzuluyor. Biz inanıyoruz ki Hekimhan tercihini yapacak ve Hekimhan 31 mart sonrası hızlı adımlarla yeni bir yaşama doğru ilerleyecek. Yaşanabilir Hekimhan’ı herkes arzuluyor“şeklinde konuştu.

Cumhur ittifakının adayı MHP’li Mehmet Tabaroğulları, İstanbul’da yaptığı toplantılar da Hekimhan’lı hemşehrileri ile sohbet etti ve 31 mart sonrası hayata geçirmeyi hedeflediği projelerini anlattı.

Son Güncelleme: 06.03.2024 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86