banner85

Son Artçı Bina Yıktı

Saat 21 55 te merkez üssü Adıyaman Çelikhan ilçesinde meydana gelen 4.7 şiddetindeki deprem Malatyada da ciddi anlamda hissedildi.

Admin
Admin
09 Mart 2023 Perşembe 23:25
Son Artçı Bina Yıktı

Saat 21 55 te merkez üssü Adıyaman Çelikhan ilçesinde meydana gelen 4.7 şiddetindeki deprem Malatyada da ciddi anlamda hissedildi. Bu sarsıntı ile Fuzuli caddesi girişinde ağır hasarlı olan 5 katlı bina çöktü.

Daha önce emniyet tarafından etrafı çevrilen terkedilmiş binada herhangi birinin bulunmadığı öğrenildi.
Binanın yıkıldığı haberi üzerine Malatya valisi Hulusi Şahin ile emniyet müdürü Ercan Dağseviren çöken binanın bulunduğu Fuzuli caddesine gittiler. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin de olay yerine ulaştığı, her ihtimale karşı enkaz altında kalan olup olmadığı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Yetkililer ısrarla uyarıda bulunuyor. Hasarlı binalardan uzak durulması gerektiği yönünde uyarılar sürüyor...

Aynı zamanda Battalgazi ilçesi Selçuklu mahallesinde bir binanın yıkılmak üzere olduğu her an an çökme olabileceği bildirildi. Emniyet gerekli önlemleri alırken çok acil kodu ile binanın yıkılması gerektiği uyarısı yapıldı.

Son Güncelleme: 09.03.2023 23:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86