banner85

Serinlemek İçin Girdiği Barajda Ölümden Döndü

Malatya’da serinlemek için baraj gölüne giren şahıstan haber alınamayınca Malatya Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekiplerine haber verildi. Şahıs gölün içinde kıyıya yakın bölgede baygın durumda bulundu.

10 Ağustos 2022 Çarşamba 14:45
Serinlemek İçin Girdiği Barajda Ölümden Döndü

Malatya’nın Akçadağ ilçesindeki Sultansuyu Baraj gölünde meydana gelen olayda gece yüzmek için baraj gölüne giren Harun Koşar bir anda gözden kayboldu. Paniğe kapılan arkadaşları durumu Jandarmaya bildirerek yardım istedi. Bölgeye Jandarma ekipleri ile beraber Malatya Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekibi ve 112 sağlık ekibi  gönderildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekibi dalgıçları baraj gölüne girerek gözden kaybolan Harun Koşar'ı  aradılar.  Dalgıçların yaptığı arama çalışmaları sonunda Koşar, kıyıya yakın mesafede kendinden geçmiş halde bulundu. Dalgıçlar tarafından karşı kıyıya geçirilen Koşar ambulansa taşındı. Koşar'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86