banner85

"Seçim Sonuçlarını An Be An Ekranlara Taşıyacağız"

Malatya Vuslat TV Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Bayrak, Fırat İlkokulu’nda 1146 nolu sandıkta oyunu kullandı. Bayrak, şimdiden yeni gelecek belediye başkanına başarılar dileyerek sonuçların hep birlikte anlık olarak takipçisi olacaklarını belirtti.

Editör
Editör
31 Mart 2024 Pazar 12:22
"Seçim Sonuçlarını An Be An Ekranlara Taşıyacağız"

Mahalli İdareler seçimleri için Malatya’da oy kullanma işlemi saat 07.00 itibarıyla başladı.

Seçmenler bir bir oy kullanırken Malatya Vuslat TV Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Bayrak’ da oy kullanmak için sandık başındaydı.

Öğlen saatlerde Fırat İlkokulu’nda 1146 nolu sandıkta oyunu kullanan Selahattin Bayrak, şimdiden yeni gelecek belediye başkanına başarılar diledi.

Oy verme işleminden sonra açıklamalarda bulunan Bayrak, "Malatya bu seçimlerle birlikte yeni bir dönemin başlangıcına adım atmış bulunuyor. Bundan sonraki süreçte umuyoruz ki göreve gelecek yöneticiler kentin çıkarları ve iyiliği için ne gerekiyorsa yapmanın gayreti içerisinde olsunlar. Bir an önce Malatya’mızı el birliğiyle ayağa kaldıralım” dedi.

Sandıklarda çalışan görevlilere de iyi çalışmalar dileyen bayrak, “Tüm görevli arkadaşlarımıza iyi çalışmalar diliyorum. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından bizlerde seçim sonuçlarının takipçisi olacağız ve tüm Malatya Vuslat TV ailesi olarak sonuçları ekranlara taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86