Saadet Partisi’nden Malatya Vuslat TV'ye Ziyaret

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Malatya İl Başkanı, Belediye Başkan Adayları ve partililerle birlikte Malatya Vuslat TV’yi ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan adaylar Malatya’da devam eden seçim sürecine değindi.

Rabia Işık
Rabia Işık
05 Mart 2024 Salı 19:51
Saadet Partisi’nden Malatya Vuslat TV'ye Ziyaret

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Malatya belediye başkan adayları ve partililerle birlikte Malatya Vuslat TV’yi ziyaret etti.

Seçim ziyaretleri kapsamında Vuslat TV Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Bayrak’ı ziyaret eden Saadet Partisi heyeti, seçim süreciyle ilgili istişarelerde bulunarak çalışmalarından dolayı Vuslat TV’ye teşekkür etti.

Ziyaret esnasında konuşan Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, "Seçim sürecini çok iyi bir şekilde ilerliyor. Daha önceki yıllarda kutuplaşmayı net bir şekilde görebiliyorduk ancak şimdi bu durum yok ve gittiğimiz her yerde seçimin iyi ve uyumlu havasını bire bir yaşıyoruz" dedi.

Partinin Yeşilyurt Başkan Adayı Cumali Akça ise, "Malatya’da çok sayıda sorun mevcut biz bu problemleri çözmeye geliyoruz. İlk hedefimiz se Malatya'daki konut sorunu" şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mikail Polat’sa, " Her şeyden önce adayların seçim vaatlerinde malatyanın merkezini kalkındırmak var. Evet Malatya'nın merkezi yıkıldı ancak Battalgazi'de daha çok yıkım var. Biz diyoruz ki kente ortak ticaret merkezleri kuracak ve Malatya'nın ticaretini hep birlikte ayağa kaldıracağız" ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 06.03.2024 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86