banner85

Ramazan Özcan'dan MAGİMDER’e Ziyaret

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan aday adayı Ramazan Özcan, Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği’ni Ziyaret etti.

Rabia Işık
Rabia Işık
21 Aralık 2023 Perşembe 18:23
Ramazan Özcan'dan MAGİMDER’e Ziyaret

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan aday adayı Ramazan Özcan, seçim turuna devam ediyor.

MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, Dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Özcan’ı karşıladı.

Karademir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu. “Bu gün Ramazan Özcan Abimiz derneğimizi ziyaret etti. Derneğim ve yönetim kurulum adına kendisine teşekkür ediyorum. 6 Şubat’tan sonra Malatya’mız ciddi bir yıkım aldı. Atalarımızın bize miras bıraktığı şehrimizi eski günlerine kavuşturacağımız bir belediye başkanı ile inşallah Malatya’mız daha hızlı bir şekilde toparlanacaktır. Biz MAGİNDER ailesi olarak, iş dünyası olarak, Malatya’nın sorunlarını bilen, deprem döneminde Malatya’da olan ve depremzede vatandaşlarımıza yardımcı olan, Malatya’mızın, İş dünyamızın sorunlarını, esnafın ve Malatya halkının sorunlarını bilen kişilerin, Malatya’ya emek veren tüm vatandaşların burada olmasından ve burada kaldıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz.”

Karademir, konuşmasının devamında ise; “Battalgazi ilçesini ayağa kaldırması dileğiyle kendisine destek sunuyoruz. İş dünyası ve MAGİNDER ailesi olarak Malatya’nın bu dönemde, dışardan bir belediye başkanı istemiyoruz. Malatya’da kalan, Malatya’nın sorunlarını bilen, parti gözetmeksizin hizmet verecek bir kişinin Belediye Başkanı olmasını istiyoruz. MAGİNDER ailesi olarak bu konuda çok netiz. Dışardan bir belediye Başkanı istemiyoruz. 31 Mart sonrasında şehrin toparlanmasında, Malatya’da sorunlarının hızlı bir şekilde çözülmesi için destek vermek istiyoruz. Bu saatten sonra Malatya’nın kaybedecek bir saniyesi bile yoktur. Malatya’nın umuda ihyacı var. İstişareye ihtiyacı var. Kavga olmayan bir ortama ihtiyacı var. Ramazan Özcan başkanım Malatya’da sevilen sayılan bir kişiliği var. Hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

DEPREMİ FIRSATA ÇEVİRMELİYİZ

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, Deprem sonrasını şehrin yeniden imar edilmesi açısından fırsata çevrilmesi gerektiğini söyleyerek şöyle konuştu. “ Büyük bir deprem yaşadık. Depremin yaraları sarılmaya ediliyor. Dün keşke şurayı yıksaydım da şunu yapabilseydim. Ulaşım sorununu çözmek için şunu yapabilseydim. Veya otopark problemini çözmek için şunu yapsaydım. Eğer insanların çok daha böyle sağlıklı konutlarda daha mutlu yaşayabildiği alanlar oluşturmak için şunu yapabilseydim dediğimiz bir fırsat doğdu. Yani deprem bir fırsat mıdır? Keşke hiç olmasaydı. Bin 237 vatandaşımızı ilk etapta kaybettik. Birinin burnu kanamasaydı da, bu olmasaydı eski yerlerde otursaydık. Fakat artık bunu konuşacak noktada değiliz. Türkiye'de 11 il, 50.500 vatandaşımızı kaybettik. 14 milyon nüfus direkt etkilendi. 4 tane il çok büyük zarar gördü. Hatay birinci sırada. Malatya yapı stoklarını kaybetmede de ikinci sırada. Yani diğer Maraş'a göre, Maraş'ta hayat devam ediyor. Yeni Maraş devrede. Adıyaman'da çarşı çok ciddi anlamda zarar görmemişti iyi kötü orada da hayat devam ediyor.” Dedi

Son Güncelleme: 21.12.2023 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86