banner85

Pütürge’de Değerlendirme Ve İstişare Toplantısı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın önderliğinde Pütürge İlçesi değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi. Gürkan yapılan toplantıda hizmetlerin herkese eşit ve adil olacağını vurguladı.

meral şeker
meral şeker
16 Eylül 2023 Cumartesi 10:39
Pütürge’de Değerlendirme Ve İstişare Toplantısı

Malatya büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan tarafından Pütürge ilçesi değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda hizmetlerin hak hukuk çerçevesinde olduğu ifade edilerek gerçekleştirilmesi planlanan projeler konuşuldu.

Yapılan toplantıya Malatya büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, AK Parti İl Başkanı Namık Gören, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay, Daire Başkanları ve Muhtarlar da katılım sağladı.

Açılış konuşması gerçekleştiren Pütürge merkez mahalle muhtarı Ahmet aslan Malatya büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Yapılan veya yapılacak olan hizmetlerde hak hukuk ve adaletin esas alındığını vurgulayan başkan Gürkan ‘’ adil olma noktasında hiçbir vatandaşımız tereddüt etmesin’’ dedi.

Ardından Pütürge belediye başkanı Mikail Sülük ilçenin 4.5 senede yüzde 80 değiştiğini ifade ederek yapılan hizmetlerin daim olmasını diledi.

Ak parti İl Başkanı Namık Gören ise zor bir coğrafya da yaşandığını dile getirerek konuşmasına devam etti.

Aynı zamanda yapılan çalışmalarda birlik ve beraberliği vurgulayan ak parti Malatya milletvekili Abdurrahman Babacan da ‘’sürece katkı sunan herkesin yolu açık olsun.’’ İfadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86