banner85

Polisten Tacirlere Çelik Yumruk Zehir Saçan Suç Örgütünden 21 Kişi Tutuklandı

Malatya’da zehir tacirlerine göz açtırılmıyor. Polis ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 27 zanlı gözaltına ya’da zehir tacirlerine göz açtırılmıyor. Polis ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 27 zanlı gözaltına alındı.

Rabia Işık
Rabia Işık
17 Kasım 2023 Cuma 13:13
Polisten  Tacirlere Çelik Yumruk Zehir Saçan Suç Örgütünden 21 Kişi Tutuklandı

Malatya’da, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu imalatı ve ticaretine yönelik çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 6 ile 15 Kasım tarihleri arasında yapılan çeşitli operasyonlarda, 27 bin 740 sentetik ecza maddesi, bir kilo 135 gram skunk maddesi, 326,2 gram kubar esrar, 205,91 gram metamfetamin, 189,85 gram sentetik kanna binoid maddesi, 2 tabanca, 1 tüfek, 3 hassas terazi ele geçirildi.
Operasyonlarda gözaltına alınan 27 zanlıdan 6'sına adli kontrol uygulanırken, 21 zanlı ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaEmniyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86