banner85

Polis Servet Kurtardı!

Vatandaşın Parasını, Altınlarını Kurtaran Emniyet Yıl Boyu 855 Olay Hakkındada İşlem Yaptı

25 Aralık 2022 Pazar 14:39
Polis Servet Kurtardı!

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği bu yıl içinde bine yakın dolandırıcılık olayını çözdü.

Vatandaşın en muzdarip olduğu konuların başında gelen dolandırıcılık ve nitelikli dolandırıcılık olayının peşini polis bırakmıyor.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri 2022 yılında toplamda tam 855 olay hakkında işlem yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Malatya Vuslat programına katılan üst düzey emniyet görevlisi Seçkin Kılıçaslan, bir yılda başarılı çalışmalar ile ilimizin huzur ve güveni için çalışıyoruz dedi.

Yıl boyu 855 olayda yakalanan 335 kişinin 78 i tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Ekipleri vatandaşın servet değerindeki parasını ve ziynet eşyasını da kurtardı.

Buna göre: 13 adet çeyrek altın, 8 adet yarım altın, 5 adet Cumhuriyet altını, 4,545 Dolar, 2,170 Euro, ve 298,570 Türk Lirası dolandırıcılardan kurtarılıp mağdur vatandaşlara teslim edildi.

Yine 112 vatandaş ise gerek telefonla gerekse nitelikli olarak tam 5,170,000,00 gibi yüksek bir miktar para ise son anda kurtarıldı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü ayrıca vatandaşların telefon ile, mesaj ile, sosyal medya aracılığı ile dolandırıcılara karşı duyarlı olunması konusunda uyarıda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86