banner85

Özel

16 Kasım 2022 Çarşamba 01:37
Özel

Tam 3 yıldır dağı taşı delik deşik ettiler. Onlarca dev iş makinası ile gece gündüz çalışıyorlar, dinamit patlatılıyor, su gibi mazot harcanıyor. Zengine villa kondurmak  için,  tüm bunları Battalgazi Belediyesi, Çöşnük dağlarında yapıyor.

Onlarca dev iş makinası. Korkudan yanına yaklaşamazsınız. Bir iş makinasının piyasada saati kaç para ona göre düşünün, bir de gece gündüz, kış, yaz, 24 saat 365 gün ve tam 3 yıldır bu iş makinaları hiç durmadı.

Hayvan otlatmak için Çöşnük mahallesinin dağları mera alanı idi. Önce meradan çıkardılar, sonra hazineye devrettiler, sonra aldılar, verdiler, sattılar, derken mermer gibi sert kayaları delik deşik ettiler.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder 8 kasım 2020 yılında biz zengini de düşünmek zorundayız demiş, basın açıklaması yapmıştı. Biz de bu açıklamanın üzerinden tam 2 yıl geçti gidip bakalım Battalgazi belediyesinin zenginler için yaptırdığı villalar ne durumda dedik, dağlara tırmandık. Gördük ki zenginler çok önemsenmiş ve proje canla başla devam ediyor. Tabi biz zenginlerin villaları ne alemde diye gidince ilk karşımıza fakirler çıktı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’ in çalışmalarını yerinde görüntülemek, zengine verdiği hizmeti duyurmak, Battalgazi belediyesinin canla başla dağları delip nasıl zor şartlarda villa yaptığını göstermek için tüm zorluklara rağmen alandayız, dağlardayız.

Tabi Battalgazi belediyesi zengine villa yapınca biz fakirlerin israfa karşı fukara duyguları kabarıyor. Vergimiz ile, paramız ile zengine villa yapılsa da yerde terkedilmiş beton yığını zorumuza gidiyor ve başkana ihbar edelim diyoruz.

Evet yarın zenginlere villa yapalım diye fakirlerin evlerinin dibinde nasıl dinamit patlatıldığını, diğer gün bir iş makinası bir günde kaç litre mazot harcar, saati piyasada kaç paradır, 365 gün bir makine neye mal olur onun matematik hesaplarını yapacağız…

Son Güncelleme: 16.11.2022 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86