banner85

Özel

15 Kasım 2022 Salı 23:21
Özel

Havalar soğudu insanlar kış moduna girince, kapalı alan faaliyetleri arttı. Kış ayları, ara tatiller, dışarının soğuk havası, uzun geceler derken insanlar yeteneklerini açığa çıkarmak için soluğu saz dükkanları, kursları veya okullarında alıyor.

Tellisi, üflemelisi, vurmalısı, zillisi yeteneklisini arıyor. Fiyatların pahalı olması ise geleneksel sazlara olan ilgiyi artırıyor, diğerlerini kısıtlıyor.

Enstrüman uzmanı, ve satıcısı Haluk Alıcı bu alan ile ilgili önemli bilgiler verdi. Hayat pahalılığının yeteneği olanları da etkilediğini belirten alıcı, bu işe sevdalı olanların boğazından kısma pahasına enstrümanı ve öğrenmeyi göze aldıklarını belirtti.

Haluk hocayı yakalamışken ruhumuzun gıdasına da küçük bir yem atalımdedik. Haluk Alıcı bizlere, ayrıca ney de üfleyince gıdamızı aldık gibi oldu. Ve son resital dedik şah damar keman olsun ve haberi bununla bitirelim…

Son Güncelleme: 16.11.2022 02:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86