“Ortak Akıl ve İstişarelerle Yöneteceğiz”

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Nuri Alan 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Melek Baba, Taştepe ve İnönü Caddesindeki Esnafları ziyaret etti. Ziyaret esnasında esnaflarla istişarelerde bulunan Alan, seçimlerde destek istedi.

Rabia Işık
Rabia Işık
18 Ocak 2024 Perşembe 10:37
“Ortak Akıl ve İstişarelerle Yöneteceğiz”

Ak Partili Alan Seçim Çalışmalarına Hız Verdi 

2024 Yerel seçimlerinde Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Nuri Alan seçim çalışmaları kapsamında Battalgazi ilçesine bağlı, Melek Baba Taştepe İnönü Caddesindeki Esnafları ziyaret ederek Destek istedi. 

Battalgazi ilçemize bağlı Taştepe ve Melek Baba Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla istişarelerde bulunan Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Nuri Alan Depremin izlerini hep birlikte el ele vererek yeniden inşa edeceklerini belirti. 
Hem şehirlerimizin her zaman yanında olacağını ifade eden. Ak Parti Alan 6 Şubat Asrın Felaketini hep birlikte yaşadık. Deprem anında Devletimiz hemen yanımızda idi. Bakanlarımız Milletvekillerimiz , sivil toplum temsilcilerimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizi yalnız bırakmadı. 2024 Yerel seçimlerinde. Ak Partimizden Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı olarak kutlu davanın bir ferdi olarak yola çıktım, Bizi yalnız bırakmayan hem şehirlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Deprem yaralarını hep birlikte el ele vererek sileceğiz. “Battalgazi ilçemize bağlı Taştepe ve Melek Baba mahallemiz Depremde hasar aldı” Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın görevi şahıssıma verdiği takdirde, Battalgazi ilçemize için projelerimiz hazır, Esnaflarımız için projelerimiz var, yerinde dönüşüm ve çarşı projelerimiz hayata geçecek. Battalgazi ilçemizde herkes mutlu ve huzur bir ilçe yapma yolunda arkadaşlarımızla beraber ekibimiz hazır, Bu gün Battalgazi ilçesine bağlı Taştepe ve Melek Baba mahallesinde Esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sıcak karşılamalarımdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. 

Taştepe mahalle sakinleri ise 2024 Yerel seçimlerinde Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Nuri Alan seçim çalışmalarında başarılar diledi. Taştepe Mahallesinde Deprem ağır hasar alan caminin yıkıldığını ifade eden vatandaş Depremden sonra ilk kez Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Nuri Alan ziyaret etti. Kendisine başarılar diliyorum dedi. 

Ak Parti Alan seçim çalışmaları kapsamında Battalgazi ilçesine bağlı İnönü caddesinde Esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 

Çağ ocağında vatandaşlarla çay içen AK Parti Alan 2024 Yerel seçimlerinde Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Nuri Alan vatandaşlarla projelerini anlattı, seçildiği takdirde Battalgazi Belediye Başkanlığını ortak akıl ve istişarelerle yöneteceğiz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86