banner85

Okyay 24 Kasım'da Öğretmenleri Unutmadı

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Adayı Latif Okyay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyaret ettiği okulda öğretmenlerin gününü kutladı.

Rabia Işık
Rabia Işık
24 Kasım 2023 Cuma 16:34
Okyay 24 Kasım'da Öğretmenleri Unutmadı

31 Mart’ta yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri öncesinde Battalgazi Belediyesi için AK Parti’den aday adayı başvurusunda bulunan Latif Okyay, bugün 24 Kasım Öğretmenler günü olması nedeniyle öğretmenleri ziyaret etti günlerini kutladı.  

Özal Kanguru Okulu’nu ziyaret eden Başkan A. Adayı Okyay, Okul Müdürü Zeynep Özkaya ile birlikte okulda görev yapan öğretmenleri sınıflarında ziyaret ederek çiçek taktim etti. öğrencilerle de sohbet eden Okyay, öğretmenlerin günlerini kutlayarak ‘Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Öğretmenlerimiz, öğrencilere rehberlik etmekte, onların gelişimine katkıda bulunmakta ve toplumun eğitim sürecinde kilit rol oynamaktadırlar. Öğretmenlik mesleği, manevi doyumu hiçbir meslekte bulunmayan bir gönül uğraşıdır. Gönülden inanıyoruz ki, bilgiyle donanan, dürüst, ilkeli ve erdem sahibi bireyler olarak yaşama hazırlanan nesiller, ülkemizin her köşesinde, dünyanın farklı ülkelerinde insanlığa fayda sağlayacaktır” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Malatya24 Kasımöğretmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86