banner85

Öğrencilere Yardımlar Yağmaya Devam Ediyor

2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Yaşadığımız deprem felaketinden etkilenen depremzede çocuklar için birçok yerden yardımlar yağdı. Malatya yetimler kervanı yardımlaşma ve dayanışma derneği de depremzede öğrencilerin yüzlerini güldürmek adına kırtasiye ve çanta yardımında bulundu.

meral şeker
meral şeker
13 Eylül 2023 Çarşamba 09:36
Öğrencilere Yardımlar Yağmaya Devam Ediyor

11 ili yıkıma uğratan depremden en çok etkilenen illerden biri olan malatya da da başlayan eğitim öğretim sürecinin ardından depremzede öğrencilere morel ve motivasyon açısından destek olabilmek için bir çok yerden yardımlar yağmaya devam ediyor.

Malatya yetimler kervanı yardımlaşma ve dayanışma derneği de  yaşanan zorlu süreçte desteklerini esirgemeyerek öğrencilere kırtasiye ve çanta yardımında bulundu.

Bunun üzerine  Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkan Yardımcısı Tülay Avaz, 11 ilde meydana gelen depremler nedeniyle zor zamanlar yaşayan ve bu süreçte eğitime başlayan çocuklara destek mayetinde hayır sever iş insanları ve bağışçıların da yardımlarıyla tamamlamış oldukları yardımları çocuklarla buluşturarak destek veren herkese teşşekürlerini iletti.

Dernek Binasında Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkan Yardımcısı Tülay Avaz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı başladı, Malatya’mız başta olmak üzere 11 ilde deprem meydana geldi. Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak her yıl yetim çocuklarımıza Kırtasiye ve Çanta yardımı yapıyoruz. Hayır, sever iş insanlarımıza ve bağışçılarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum dedi. Deprem bölgemizde yetim çocuklarımızın yüzü gülsün ifadelerini kullan Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkan Yardımcısı Tülay Avaz Malatya’mız Deprem bölgemizde ağır hasar görmesi nedeniyle yetim çocuklarımıza destek olmak için 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Derneğimize üye yetim çocuklarımıza Kırtasiye ve Çanta yardımı yapıyoruz. Kent merkezinde en kazların içinden çıkıp derneğimize gelen çocuklarımıza Moral olması için yardım gerçekleştiriyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza bir umut olsun katkı olması için projemiz hayatta geçiyor. Yetim evlatlarımızın başarısı biz mutlu edecek şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 13.09.2023 09:47
Anahtar Kelimeler:
MalatyaDepremOkulYardım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86