banner85

Ocak Ayı Toplantıları Sona Erdi

Büyükşehir Belediye Meclisi ocak ayı toplantıları sona erdi.

Rabia Işık
Rabia Işık
16 Ocak 2024 Salı 14:35
Ocak Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısının V. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nevzat Aslan Başkanlığı’nda 16 Ocak 2024 Salı günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mazeret dilekçelerinin okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan Yeşilyurt İlçesi Gündüzbey Mahallesi 1/5000 Koruma Amaçlı İmar Planlarının yapma ve yaptırma için Kültür ve Turizm Bakanlığına yetki verilmesi, Yeşilyurt İlçesi Yaka Mahallesi 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişikliği hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları görüşülerek kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarının ise 14 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 14.00’te yapılmasına karar verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86