banner85

Muharrem Poyraz Tahliye Edildi

25 Mayıs 2023 Perşembe 18:12
Muharrem Poyraz Tahliye Edildi

Malatya’da 6 Şubat depremlerine yönelik soruşturmada, çöken binalarla ilgili ilk tutuklanan isimlerden olan, MÜSİAD Malatya Şubesi eski başkanlarından müteahhit Muharrem Boyraz'ın yanı sıra 4 kişi daha cezaevinden tahliye edildi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından Malatya’da yıkılan binalara ilişkin soruşturmalar kapsamında 11 Şubat 2023 tarihinde tutuklanan müteahhit Muharrem Boyraz hakkında, avukatı Şahin Çağlar’ın itirazı karara bağlandı.

Malatya 2. Sulh Ceza Hakimliği'nin, itirazlar üzerine  müteahhit Muharrem Boyraz ile birlikte soruşturma kapsamında tutuklu olan Baran Gül, Aysun Demir, Cem Kal ve Şükrü Kaya’nın da tahliye edilmelerine karar verdiği öğrenildi.

Deprem soruşturması tutuklularından  Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval dün tahliye edilmişti.

Şüphelilerin suçlanmalarına yönelik delillerin büyük ölçüde toplanmış olması ve delillerin karartılması ihtimalinin  söz konusu olmaması nedeniyle tahliye edildikleri öğrenildi.

Malatya’da deprem soruşturmaları kapsamında 44 kişi tutuklanmıştı ve bunlardan 6 isim son 2 gün içinde tahliye edildi. Soruşturmalar kapsamında 74 kişi adli kontrolle, 41 kişi ise savcılık ifadelerini ardından serbest kalmıştı. 4 kişi hakkında ise arama kararı bulunuyor.

Son Güncelleme: 25.05.2023 18:20
Anahtar Kelimeler:
DepremSoruşturmaTahliye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86