banner85

Müdüre” Vefa” Diyerek 44 Dakika Yürüdüler

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından “Vefa Etkinlikleri” kapsamında Malatya’da Orman İşletme Müdürlüğü görevinde bulunmuş Yakup Kalaylı adına ‘’44 Dakika Yürüyüş’’ Düzenlendi.

26 Ocak 2023 Perşembe 11:58
Müdüre” Vefa” Diyerek 44 Dakika Yürüdüler

Malatya Gençlik Federasyonu olarak “Vefa Etkinlikleri” kapsamında bu kez Malatya Orman İşletme Müdürlüğü olarak hizmet etmiş Yakup kalaylı  adına gençlerle birlikte ‘’44 Dakika Yürüyüş’’ yapıldı. Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz Katılım sağlayan  herkese teşekkür etti.  Yavuz vefa organizasyonu ile ilgili şunları söyledi: ”Malatya’mıza hizmet eden her insana ve gönüllerde güzel iz bırakanlardan biri olan Yakup Kalaylı‘ beyefendiyi anmak, hatırlamak amacıyla yapılan bu etkinliğe katılan gençlerde hem spor yapmalarını sağlamak hem de kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Malatya Gençlik Federasyonu olarak böyle farklı etkinliklerle Malatya halkının gönlünde müstesna bir yere sahip olan kıymetli hizmet insanlarını unutmadığımızı ve onlara her zaman minnettar olduğumuzu göstermek. Kıymetli hizmet insanlarını anmak ve hatırlamak için etkinliklerimiz sürecektir”. Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86