Motosiklet Yayaların Arasına Daldı: 3 Yaralı!

Bir yakınlarının taziyesine gidiyorlardı, neredeyse canlarından olacaklardı… Motorsikletli sürücü her nasıl olduysa yakınlarının evinden dönen kalabalığın arasına girdi. kazada yaralananlar oldu, sürücüyü de öfkeli yaralı yakınlarının elinden almak çevredeki mahalle sakinlerine düştü.

Rabia Işık
Rabia Işık
04 Kasım 2023 Cumartesi 13:19
Motosiklet Yayaların Arasına Daldı: 3 Yaralı!

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan motosikletin taziyeden dönen kalabalığın arasına daldığı kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saat 18.15 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Hanımınçiftliği Mahallesi’nde meydana geldi.

Recai Kutan Caddesi üzerinde seyir halinde olan S.Ö. idaresindeki motosiklet, sürücünün kontrolünden çıkarak bölgede taziyeden dönen bir grubun arasına daldı.

Kazada motosiklet sürücüsüyle birlikte iki kişi de yaralanırken, öfkeli yaralıların yakınları, neye uğradığını şaşıran motosiklet sürücüsüne saldırdı. Çevredekilerin yardımıyla sürücü bölgeden uzak bir noktaya alındı. O sırada, olay yerine aralarında çevik kuvvet timlerinin de bulunduğu çok sayıda polis sevk edildi.

Trafiğin bir süre kilitlendiği bölgede alınan güvenlik önlemlerinin ardından yaralı motosiklet sürücüsü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne diğer 2 yaralı ise Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Son Güncelleme: 04.11.2023 14:12
Anahtar Kelimeler:
MalatyaHaberGündemKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86