Motaş' tan Öğrencilere Müjde!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki olan şirketleri vatandaşa kolaylıklar sağlamayı sürdürüyor. MOTAŞ, şehirdeki üniversite öğrencilerini sevindirecek bir duyuru yaptı ve öğrencilere ücretsiz ulaşım hakkı tanıyacağını açıkladı.

Rabia Işık
Rabia Işık
15 Ekim 2023 Pazar 10:24
Motaş' tan Öğrencilere Müjde!

Malatya Büyükşehir Belediye başkanı Selahattin Gürkan özellikle 6 Şubat depremleri sonrası bir yandan şehrin yaralarını sarmak adına yoğun bir şekilde çalışmalarını sürürken bir yandan da öğrencileri unutmuyor, halkın her kesimine hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan üniversitelerin açılması ile birlikte gençlere destek olacak bir müjde verdi.

Motaş tarafından yapılan açıklamayla üniversite öğrencilerine 10 gün boyunca ulaşım desteği sağlanacağı söylendi.

Bu uygulama sayesinde öğrenciler, toplu taşıma araçları olan otobüsler ve trambüsler de ulaşımlarını 10 gün boyunca ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek.

15 Ekim tarihi itibariyle geçerli olan bu uygulama üniversite öğrencilerine büyük kolaylık sağlayacak.

Motaş tarafından hayata geçirilecek bu uygulamayı öğrenciler memnuniyetle karşıladı.

" Üniversite öğrencileri oraya gidip geldiği için ulaşımda sıkıntı yaşayabiliyorlar. Bence mantıklı bir uygulama olmuş , beğendik projeyi."
" Bence güzel bir uygulama öğrencilerin alışma sürecinde iyi olur."

Bazı gençler ise uygulamanın çok güzel bir düşünce olduğunu söylese de geçerlilik süresinin kısa olduğunu söyleyerek uzatılmasını talep etti.

" Bence çok güzel bir jest oldu öğrenciler için ama süresinin az olduğunu düşünüyorum. Sonuçta ücretler çok pahalı sürekli kullandığımız bir şey bu. Bir dönem veya bir yıl boyunca olabilirdi yine de güzel bir jest teşekkür ederim.
"Üniversite öğrencileri hem geçinmeye çalışıyor hem derslerine çalışıyor. Bence üniversite öğrencilerine Her zaman indirimli olmalı"
"Aslında güzel bir uygulama ama biraz yetersiz kalıyor. Üniversite öğrencileri Zaten deprem bölgesinde oldukları için mağdurlar. B
u uygulamayı daha iyileştirebilirler."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83