banner85

“Millete Hizmet Yolunda Günün Her Saatinde Çalışıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini ‘İkizce TOKİ Konutları’ gece mesaisinde yalnız bırakmadı.

Rabia Işık
Rabia Işık
12 Ocak 2024 Cuma 14:10
“Millete Hizmet Yolunda Günün Her Saatinde Çalışıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İkizce TOKİ Konutlarının olduğu bölgeye ulaşımı rahatlatmak, yeni yollar açmak ve mevcut yolları düzenlemek için aylardır yoğun bir şekilde çalışan Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini gece mesaisinde yalnız bırakmadı. Başkan Çınar, sahada büyük bir fedakârlık ve özveriyle çalışan personellere teşekkür edip, tatlı ikramında bulundu.

 Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, depremzede ailelere teslim edilecek olan İkizce TOKİ Konutlarının çevre düzenlemesi, yol yenileme ve aydınlatmaları başta olmak üzere alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması için gece gündüz demeden bölgede mesai yapıyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da, İkizce TOKİ Konutlarının olduğu bölgede aylardır yoğun bir şekilde çalışan Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini gece mesaisinde yalnız bırakmadı.

Gerçekleşen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, personellerle tek tek sohbet ederek, tatlı ikramında bulundu.

Personellere gece gündüz demeden devam eden çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, millete hizmet yolunda dur durak bilmeden çalıştıklarını söyledi.

Depremzede ailelere teslim edilecek olan İkizce TOKİ Konutlarına ulaşımı güvenli, sağlıklı ve modern bir hale getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 2023 yılının 6 Şubat’ında yaşadığımız büyük deprem felaketlerinden sonra deprem yaralarının sarılması ve ailelerimizi sıcak yuvalarına kavuşturmak için Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla devletimizin ilgili kurumları ve yerel yönetimler olarak birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza bağlı TOKİ tarafından İkizce Mahallemizde inşa edilen ve 8 bin 799 konutun olduğu TOKİ Konutlarımızın olduğu bölgede çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta yapımı tamamlanan binaların çevre düzenlemelerinin yapılması, konutların içi ve bağlantı yollarının asfaltlanması ile birlikte yaşam alanlarının hazır hale gelmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz. TOKİ Konutları ve Köy Evleri başta olmak üzere deprem yaralarının sarılması noktasında şehrimizde devam eden tüm yatırımlara desteklerini eksik etmeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye, TOKİ Başkanlığımıza ve ilgili bütün kurumlara şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.

İkizce TOKİ Konutlarının yakın bir zamanda hak sahiplerine teslim edilmeye başlanacağını ifade eden Çınar, konutların teslim edilmesiyle birlikte İkizce’de ki yaşam alanının hareketli ve canlı bir hüviyete kavuşacağını dile getirdi.

Çınar, İkizce TOKİ Konutları ile Köy Evlerinin bir an önce hak sahiplerine teslim edilmesi için belediyenin tüm imkânlarını seferber ettiklerini hatırlatırken, şunları söyledi: “Yakın bir zamanda depremzede ailelerimize teslim edilecek olan konutların olduğu bölgede gerek TOKİ yetkilileri gerekse de belediyemizin ekipleri gece gündüz demeden uyumlu ve koordineli çalışarak konutları hazır hale getirmeye çalışıyorlar. Bizlerde gerek afet konutlarımızın gerekse de köy evlerimizin tüm aşamalarını yakından takip ederek bizden istenilen tüm hizmetleri, iletilen talepleri anında yerine getiriyoruz. İş makinalarımız ve personellerimizle birlikte adeta seferberlik ilan ettik, buradaki her türlü çalışmaya destek sunuyoruz. Havaların soğuk olmasına rağmen sahada büyük bir özveriyle çalışan personellerimiz ile görevli yetkilileri gece mesaisinde yalnız bırakmadık, onları geç saatlerde ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dileyerek tatlı ikramında bulunduk. Bizler günün her saatinde hemşehrilerimizin emrinde ve hizmetindeyiz. Depremzede ailelerimizi bir an önce sıcak yuvalarına kavuşturmak içinde gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimiz verilen görevleri üstün hizmet aşkıyla birlikte layıkıyla yerine getiriyorlar, onların emekleri ve gayretleri her türlü takdirin üzerindedir. Personellerimizle gurur duyuyorum. Çalışmalar 7/24 aralıksız, hiç durmadan devam edecektir. Depreme dayanıklı konutların yanı sıra sosyal donatıları, yaşam alanları, çocuk oyun alanları, otoparkları ve diğer hizmet alanlarıyla birlikte buraya güzel bir yaşam alanı kuruluyor. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp, ailelerimizi sıcak yuvalarına kavuşturmak içinde üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye devam edeceğiz. Burada emek veren, çalışan, alın teri döken, katkı sunan herkese şahsım ve tüm hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86