banner85

Mehmet Çınar’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Rabia Işık
Rabia Işık
09 Kasım 2023 Perşembe 14:05
Mehmet Çınar’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar anma mesajında; “ Saygın bir lider ve komutan olarak, ecdadımızın yadigârı olan vatan topraklarının savunulmasında, milletimizin istiklale kavuşma mücadelesinde önderlik yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmış, Türkiye'nin bağımsızlığı ülküsünü benimsemiş büyük bir devlet adamıdır.

O’nun başlattığı Milli Mücadele seferberliği sonucunda, varlığını ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğimiz Cumhuriyetimiz kurulmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk aynı zamanda parçası olduğu milletinin gelişmesi, güç kazanması ve ülkemizin müreffeh medeniyetler seviyesine ulaşmasını da, yine kendisine hedef tayin etmiş, bu uğurda her türlü gayreti, çabayı ve mücadeleyi sergilemiştir.

Kuvayı Milliye ruhuyla verilen mücadeleler neticesinde bizlere miras bırakılan bu güzel vatanımız Türkiye Cumhuriyeti’ni yine aynı ruhla hep birlikte yaşatarak, daima ileriye taşıyacağız.

Ülkemiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünce ve ilkelerinden aldığı ilhamla birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ idealleri doğrultusunda belirlenen hedefine emin adımlarla ilerleyecektir, bizlerde ‘Türkiye Yüzyılı’ Vizyonuna uygun hizmetlerle aziz milletimizin emrinde olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85’inci yılında, rahmet ve minnetle yâd ediyoruz, mekânı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86