banner85

MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç Malatya'da

Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürü Sayın Tuncay Morkoç Malatya’da

27 Ekim 2022 Perşembe 12:47
MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç Malatya'da

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç’a ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç okul idarecileri ile gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında, Malatya’da olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Okullar arası başarı ile imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla milli eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen “10 Bin Okul Projesi” ile ilgili deneyimlerini aktardı.

“10 Bin Okul Projesi” değerlendirme toplantısının ardından Morkoç okulları ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya geldi. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen okul ziyaretlerinde, öğretmenlerin sorun ve önerilerini dinledi.

(BÜLTEN)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86