banner85

Malatya’da Kaçak Cep Telefonları Ele Geçirildi

Malatya’da polis tarafından yapılan çalışmalarda gümrük kaçağı cep telefonları ele geçirildi. Olayla ilgili 3 zanlıya işlem yapıldı.

Editör
Editör
19 Ocak 2024 Cuma 11:03
Malatya’da Kaçak Cep Telefonları Ele Geçirildi

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden kaçak cep telefonu ile cep telefonu aksesuarı getirileceği bilgisi üzerine kent merkezinde faaliyet gösteren iki ayrı işyerine operasyon düzenledi. Ekipler, N.K.’ya ait araç ile H.A. ve F.A.’nın işyerlerinde arama yaptı.
Yapılan aramalarda 110 adet gümrük kaçağı tuşlu cep telefonu, 14 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu, 34 adet kablosuz kulaklık, 4 adet kablosuz telefon mikrofonu, 4 adet akıllı saat ele geçirildi.
Olayla ilgili zanlılara 5607 SKM’den işlem yapıldığı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86