banner85

Malatya’da Hak Sahipliği Başvurusu İçin Ek Süre Verildi!

Malatya Valiliği, AFAD’ın hak sahipliğinde hiç başvuru yapamayan vatandaşlar için 2 günlük ek süre verildiği duyurdu.

Rabia Işık
Rabia Işık
20 Kasım 2023 Pazartesi 12:57
Malatya’da Hak Sahipliği Başvurusu İçin Ek Süre Verildi!

Malatya Valiliği, Kahramanmaraş depremleri sonrasında depremzedelere tanınan hak sahipliği başvurusunda hiç başvuru yapamayanlar için 2 günlük ek süre  tanındığını açıkladı.  Bu 2 günlük süre içinde ‘hiç hak sahipliği’ başvurusunda bulunmayanlar yeniden başvuru yapacak.

AFAD FIRSAT YARATTI!

Valilikten gelen açıklamada AFAD’ın hak sahipliğinde hiç başvuru yapamayanlar için yeni bir fırsat yarattığına yer verildi.

27-28 Kasım 2023 tarihleri arasında sürecek ek sürede AFAD Hak Sahipliği için bu zamana kadar hiç başvuru yapamayan vatandaşlar başvuru yapabilecek.

Vatandaşlar e-Devlet üzerinden veya Malatya Valiliği adreslerini açıkladığı başvuru ofislerinden başvurularını yapabilecekler.

Vatandaşlara tanınan ek 2 günlük sürede bugüne kadar herhangi bir sebeple başvuru yapamayan kişilerin taleplerinin  alınacağının altı çizildi.

Son Güncelleme: 20.11.2023 13:38
Anahtar Kelimeler:
AFADSüreMalatya Valiliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86