banner85

Malatya’da Fırtına Devam Edecek

Malatya ve bölgede birkaç gündür hava muhalefeti zor anlar yaşatıyor. Dünkü fırtınada çadırlar uçmuş, ağaçlar köklerinden sökülmüştü. Bugün de Malatya Valiliği’nden uyarı geldi. Anlaşılan bugün de fırtına sabaha kadar etkili olacak. Valilik fırtınanın yaratabileceği olumsuz etkilere karşı vatandaşları uyardı. Bu arada, AFAD yarın için 41 ile turuncu, 31 il için de sarı alarm verdi.

Rabia Işık
Rabia Işık
20 Kasım 2023 Pazartesi 15:56
Malatya’da Fırtına Devam Edecek

Hafta sonu Malatya’da etkili olan şiddetli fırtına çadırları uçurmuş, uçan çadırların sürüklenmesi ise anbean kameralara yansımıştı.

Şiddetli fırtınayla uçan başka çadırlar ise park halindeki araçların üzerine düşerek maddi hasara neden olmuştu.

Bugün de fırtına Malatya’da etkili olacak.

Meteorolojiden gelen bilgiye göre, Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Kuzeyli yönlerden 70 km hızla ve yer yer tam fırtına şeklinde esecek.

Bu gece sabahın ilk saatlerine kadar fırtınanın sürmesi beklenirken, Malatya Valiliği de vatandaşları uyardı.

Valilik, rüzgar ve fırtına Oluşması sonucu Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi ve Ulaşımda Aksamalar  olabileceğini belirterek, Malatyalıları dikkatli olması ve önlem alması konusunda uyardı.

Ayrıca AFAD yarın için 41 ile turuncu, 31 il için de sarı alarm verdi. Yapılan açıklamaya göre Salı günü yurt genelinde kuvvetli sağanak ve fırtına bekleniyor.

Son Güncelleme: 20.11.2023 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86