banner85

Malatya’da AK Parti Teşkilatının Temayül Heyecanı

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçimleri için aday olmak isteyenlere yönelik temayül yoklaması düzenledi. Gözlemcilerin de katıldığı temayülde, teşkilatın belediye başkan adayını belirlemek için oy kullanıldı.

Rabia Işık
Rabia Işık
26 Kasım 2023 Pazar 15:32
Malatya’da AK Parti Teşkilatının Temayül Heyecanı

AK Parti teşkilat temayül yoklaması 81 ilde eş zamanlı olarak başladı. Bu çerçevede AK Parti Malatya İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler için teşkilat temayül yoklamasını AK Parti Amasya Milletvekili ve Komisyon Başkanı Av. Haluk İpek, Ak Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan,  Şanlıurfa Milletvekili Mali cehri Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan Katılımıyla Yeşiltepe Spor Kompleksinde gerçekleştirdi.

“Ak Parti Malatya’da temayül heyecanı başladığını belirten “Ak Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştireceğimiz yerel seçimler öncesi, aday belirleme sürecinde önemli aşamalardan birisi olan teşkilat temayül gerçekleştiriyoruz. Ak Parti Malatya teşkilatımız Bu gün performanslarını beğendikleri Belediye Başkanlarımız performanslarını değerlenirken Ak Parti Belediyeciliğin hizmet çıtasının yukarıya taşıyabilecek, isimleri yukarı yazmak suretiyle kanaatlerini belirleyecekler. İnşallah üs kurulumuz komisyonumuz bu raporları üs kurulumuza ulaşır aday tespitlerinde kararlarını verecekler. Demokrasi şöleni havasında geçekleşen Ak Parti temayül yoklamamız Malatya’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum şeklinde konuştu. 

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayılar temayül yoklamasında delegelerin oyunu almak için yarışıyor. Türkiye yüzyılı şehirleri için hazırız başlasın Malatya’nın yüzyılı temayül yoklaması saat 10:00 da başladı. 16:00 da sona erecek

Anahtar Kelimeler:
MalatyaAkpartiOy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86