banner85

Malatya’da Ağır Hasarlı Binaların Yıkım İşlemlerine Devam Ediyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük bir yıkım yaşayan Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkım işlemlerine devam ediliyor.

editörr
editörr
02 Kasım 2023 Perşembe 11:18
Malatya’da Ağır Hasarlı Binaların Yıkım İşlemlerine Devam Ediyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük deprem ile Yeşilyurt merkezli 5,6’lık depremle sarsılan Malatya’daki ağır hasarlı yüksek katlı binalar patlayıcı, diğer yapılar ise iş makineleri ile yıkılıyor. Patlayıcı ile haftada ortalama 4 binanın yıkım işlemlerinin gerçekleştirildiği kentte iş makineleri ile yıkımlar ise aralıksız devam ediyor.
Yaklaşık 36 bin ağır hasarlı binanın bulunduğu kentte bugüne kadar yaklaşık 13 bin 500 binanın yıkım işlemleri gerçekleştirilirken, şehir merkezinin en önemli arterlerinden Şehit Hamit Fendoğlu ile Yunus Emre Caddelerinde de yıkımlar tüm hızıyla devam ediyor.
Yıkım işlemlerini üzüntü ile takip ettiklerini belirten vatandaşlar işlemlerin daha hızlı yapılmasını beklediklerini ifade ederken, molozlar ise kamyonlar ile enkaz döküm sahalarına taşınıyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86