banner85

Malatya'ya Uluslararası Ödül Geldi

Malatya’ya uluslar arası bir ödül geldi. Malatyalı tiyatrocu İbrahim Şahin Uyumaz depremzede Çocukları Anlatan Kısa Filmi ile Amerika Birleşik Devletlerinde Student World Impact Film Festivalinde Finalist Ödülü Aldı.

28 Haziran 2023 Çarşamba 16:52
Malatya'ya Uluslararası Ödül Geldi

Yaşanan bu zorlu süreçte yüzleri güldüren bir başarı hikayesi geldi.

6 Şubat asrın felaketinden sonra  MalatyaDepremzede  tiyatro ve sinema sanatçısı İbrahim Şahin Uyumaz deprem bölgesinde yaşanan acıların unutulmaması için kolları sıvadı ve bir kısa film çekti.

Bölgede yaşanan felakette özellikle orada yaşayan çocukları hafızalarda tutmak ve aynı zamanda bölgenin sesi olmak üzere bir kısa film çekimi gerçekleştirdi. Malatyalı Tiyatro ve sinema sanatçısının filmi onlarca festivalde finale aday gösterildi ve en son Amerika Birleşik Devletlerinde  Student World Impact Film Festivalinde finalist ödülü aldı.

Festivale 130 farklı başvurunun arasından seçilmiş olması başta memleketi Malatya ve ülkemiz için gurur kaynağı oldu.

Filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu İbrahim Şahin Uyumaz bu zorlu süreçte hayata geçirdiği projeyle ilgili bilgiler verdi, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Son Güncelleme: 28.06.2023 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86