Malatya ve Çevresi İçin Kuvvetli Yağış Kapıda!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Malatya ve çevresi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Gece saatlerinde başlayacak yağışların pazartesi akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Rabia Işık
Rabia Işık
12 Mayıs 2024 Pazar 19:10
Malatya ve Çevresi İçin Kuvvetli Yağış Kapıda!

Meteoroloji 13. Bölge müdürlüğü uyardı.

Malatya ve çevresinde gece saatlerinde etkili olması beklenen kuvvetli yağış pazartesi akşam saatlerine kadar devam edecek.

Meteorolojiden yapılan açıklamada bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışın yüksek rakımlı bölgelerdeyse kar ve karla karışık yağmur şeklinde olması tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyredeceği tahmin edilirken oluşabilecek olumsuzluklara karşı da uyarı yapıldı.

Meteoroloji’den yapılan uyarıda; “Bölge genelinde etkili olacak yağışlar sonucunda ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına, yüksek ve dağlık kesimlerde buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” İfadeleri yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86