banner85

Malatya Park AVM'de Yine Keyifli Etkinlikler

Şehirde misafirlerine alışverişi ve eğlenceyi bir arada sunan Malatya Park Alışveriş Merkezi, çocuklara özel gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Bugün ev sahipliği yaptığı Eni’nin Kalbi isimli çocuk operasıyla misafirlerine keyifli saatler yaşattı.

09 Haziran 2023 Cuma 16:44
Malatya Park AVM'de Yine Keyifli Etkinlikler

Malatya Park AVM her zaman olduğu gibi yine çocukların yanında olarak keyifli zaman geçirmelerine vesile olurken deprem psikolojisinden bir nebze olsun uzaklaştırmış oldu.

6 şubat büyük depremlerinin ardından büyük yıkıma uğrasa da şehrin bir an önce ayağa kalkması, yaraların sarılması ve normalleşmenin hızlanması açısından büyük emek yeren AVM yönetimi yine farklı etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.

Kültür ve turizm bakanlığı işbirliği ile Samsun Devlet Opera ve Balesi sanatçıları Malatya Park AVM’de Cennet Türkerin yazdığı Eni’nin Kalbi çocuk operasını sergileyerek izleyenlere unutulmaz anlar yaşattılar.

Büyüleyici hikayesi ve unutulmaz karakterleriyle sadece çocukların değil yetişkinlerinde ilgisini çeken gösteri  büyük beğeni  topladı.

Birbirinden keyifli etkinlikleri çocuklar ve yetişkinlerle buluşturan AVM, şehir için önemli bir yaşam merkezi konumunda yer almaya devam ediyor.

Son Güncelleme: 09.06.2023 16:57
Anahtar Kelimeler:
DepremçocukOperaAvmMalatya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86