banner85

Malatya Kadın Meclis Üyeleri Belediye Yatırımlarını İncelediler

Malatya Kent Konseyi, Kadın Meclisi üyeleri ve Gençlik Meclisi üyeleri Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete açtığı alanları gezerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar

Rabia Işık
Rabia Işık
24 Kasım 2023 Cuma 16:05
Malatya Kadın Meclis Üyeleri  Belediye Yatırımlarını İncelediler

Malatya 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Beydağı Tabiat Parkı, Yüzüncü Yıl Kent Parkı, MEGSAŞ Halk Ekmek ve yeni açılan alternatif yolları gezen Kent Konseyi üyeleri, faaliyete geçirilen hizmetlerle ilgili Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan’dan bilgiler aldılar. Artan, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımların Malatya’nın geleceği için çok önemli yatırımlar olduğunu, Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, İnderesi Gençlik Kampı ve 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi gibi büyük yatırımların Türkiye yüzyılına yakışır hizmetler olduğunu söyledi.  Genel Sekreter Artan, bu hizmetlerin hayata geçirilmesinde irade ortaya koyan, kaynak bulan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Kent Konseyi gönüllü üyeleri adına teşekkür ettiklerini belirtti.

Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmet ve yatırımlardan duydukları memnuniyeti ifade eden Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi üyeleri, “Güzel hizmetler yapılmış bunları yerinde görmek incelemek bizleri mutlu etti. Bu hizmetlerinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve emeği geçen teşekkür ederiz” dediler.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaMeclisKadın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86