Malatya İki Depremle Sallandı

Malatya iki yeni deprem sarsıldı. Kandilli rasathanesin verilerine göre Malatya'da topsöğüt ve Akçadağ (dedeköy) 'da birer dakika arayla iki deprem meydana geldi.

Rabia Işık
Rabia Işık
25 Ocak 2024 Perşembe 09:44
Malatya İki Depremle Sallandı

Kandilli rasathanesin verilerine göre Malatya'da Topsöğüt ve Akçadağ (Dedeköy) 'da birer dakika arayla iki deprem meydana geldi.

Topsöğüt'te gerçekleşen 2.4 büyüklüğündeki deprem vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe neden olurken Akçadağ (Dedeköy) 'da gerçekleşen 1.7'lik deprem hissedilmedi.

Rasathaneden edinilen bilgiye göre 2.4 büyüklüğündeki deprem yerin 5.0 km derinliğinde gerçekleşirken, 1.7'lik deprem ise yerin 16.9 km derinliğinde meydana geldi.

Kısa süreliğine paniğe neden olan depremlerde yetkililer tarafından henüz herhangi bir olumsuz durumun yaşandığı bilgisi paylaşılmadı.

Son Güncelleme: 25.01.2024 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83