banner85

Malatya Ekonomisi İçin Yerli Firmalara İş Verilsin

Depremden sonra yeniden ayağa kalkan Malatya’da birçok alanda olduğu gibi hafriyat konusunda da yerli firmalar dertli… Hafriyat firmaları, yıkım işlerinin il dışındaki firmalara verilmesinden dolayı mağdur olduklarını, kendilerine öncelik verilmesi gerektiğini dile getirdiler.

editörr
editörr
14 Aralık 2023 Perşembe 18:16
Malatya Ekonomisi İçin  Yerli  Firmalara  İş Verilsin

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkımları devam ediyor

Ancak iddialara göre kentte devam eden yıkım ve hafriyat işlerinin büyük kısmı il dışından gelen firmalara verildi. Bu durumdan rahatsız olan Malatyalı hafriyat firmaları da bir araya gelerek bir basın açıklaması yaptılar36 bin binanın yıkılacağı kentte üst yapı ve hafriyat işi yapan firmalar, yıkım işlerinin Malatyalı firmalar yerine çevre illere verilmesinden şikâyetçi.

Ancak yeni işler almak için görüşmeler yapıldığında iddialara göre Malatya firmaları beklemeye alındı sonuç ise olumsuz olduHafriyat firması yetkilisi Aydın Şahin, Malatya siyasetçilerine ve yerel yönetimine seslenerek Malatya ekonomisinin canlanması için kentin üst yapı işlerinin Malatyalı firmalara verilmesi gerektiğini ifade etti

Son Güncelleme: 14.12.2023 19:10
Anahtar Kelimeler:
MalatyaDepremHafriyat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86