banner85

Malatya'da Yangın

Cirikpınar Mahallesi Şehit Mesut Güler Sokak üzerinde meydana gelen ikametgah yangınına Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından müdahale edildi.

Rabia Işık
Rabia Işık
04 Ekim 2023 Çarşamba 11:06
Malatya'da Yangın

Malatya, Cirikpınar Mahallesi'nde bulunan Şehit Mesut Güler Sokak üzerinde  çıkış nedeni bilinmeyen bir yangın meydana geldi. Meydana gelen ikametgah yangınına hızlı bir müdahale gerçekleştirildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangına anında müdahale ederek alevleri kontrol altına aldılar.

Yangının nasıl başladığı ve neden kaynaklandığı hakkında ayrıntılı bilgiler henüz verilmedi. Ancak itfaiye ekipleri tarafından etkili bir müdahale ile olası daha büyük hasarların önüne geçildi. Yetkililer, yangının tamamen kontrol altına alınmasının ardından olayın ayrıntılarına ilişkin ölen ve yaralananın olmadığını belirtti.

İtfaiye ekiplerinin hızlı ve profesyonel müdahalesi sayesinde yangının daha fazla yayılması engellendi. Yangın sonucunda meydana gelen olayda, maddi hasar meydana geldi. Sevindiren haber ise ölen ve yaralananın olmaması. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Son Güncelleme: 04.10.2023 15:35
Anahtar Kelimeler:
MalatyaGündemYangınHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86